Graag stel ik mijzelf aan U voor

ik ben aangesloten bij:

- beroepsvereniging VBAG, licentienummer 22012017

- koepelorganisatie RBCZ, licentienummer 170033R

De praktijk is aangesloten bij klachten- en geschilleninstantie Quasir.  

Na de VWO ging ik Russisch studeren, vertrok op mijn 21 naar het buitenland, maakte mijn studie niet af en werd achtereenvolgens secretaresse en schoonheidsspecialiste. Ik woonde in Frankrijk, Saoedie-Arabië en de VS en tussen de bedrijven door in Hazerswoude Dorp, waar ik nu mijn praktijk heb.

Zo'n 25 jaar geleden kwam ik "bij toeval" in aanraking met homeopathie. Mijn kinderen, toen drie en vijf jaar oud, waren altijd ziek en wekelijkse bezoeken aan de huisarts brachten geen verbetering. Op aanraden van een kennis bezocht ik een homeopaat. Ik kon niet geloven dat een paar van die kleine korreltjes iets zouden doen. Tot mijn grote verbazing verdwenen de klachten snel en kwamen ook niet meer terug.

Dit intrigeerde mij in hoge mate, en ik wilde meer weten van homeopathie. Ik ging naar een open dag op één van de opleidingen en werd meteen gegrepen door deze boeiende, veelzijdige geneeswijze.

Op mijn 34e besloot ik de (toen nog zesjarige) deeltijd opleiding tot homeopaat te gaan doen. Ik genoot van iedere minuut dat ik met het vak bezig was, en dat doe ik nog steeds. Iedere nieuwe patiënt betekent voor mij een uitdaging. Homeopathie is een geneeswijze met veel mogelijkheden, en het is vaak puzzelen om het juiste geneesmiddel te vinden.