Behandeling

Homeopathie is veilig, duurzaam, zonder bijwerkingen en nooit getest op dieren.

Wanneer u bij mij komt voor een behandeling, neem ik alle tijd voor u om uitgebreid in te gaan op uw klachten. Een eerste consult duurt dan ook één tot anderhalf uur. Homeopathie behandelt de hele mens, ik probeer in het eerste consult dan ook een zo goed mogelijk beeld van u als persoon te krijgen. Daarop baseer ik de keuze van het homeopathisch geneesmiddel. Ieder mens is uniek, wat betekent dat twee mensen met dezelfde aandoening toch een verschillende behandeling zullen krijgen. Samen met u bespreek ik de mogelijkheden en het behandelplan.

Na vier tot zes weken komt u terug om te bespreken hoe u heeft gereageerd op de het eerste voorschrift. Op basis hiervan kan ik het vervolg van de behandeling bepalen. Alle stappen gaan in overleg met u. Een vervolgconsult duurt maximaal een uur.

Hoe lang de homeopathische behandeling duurt, hangt af van onder meer uw algehele gezondheid, hoe lang u de klachten al heeft, medicijngebruik en erfelijke belasting.

Homeopathie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor u weer in balans komt.


                                                                              Tarieven

Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekeringspakketten. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.

Consultprijzen:

1e consult volwassene € 100

Vervolgconsulten € 80

1e consult kind t/m 12 jaar € 80

Vervolgconsult kind € 60


Voor huisdieren gelden de kindertarieven.

Wilt u mij bij verhindering minimaal 24 uur van te voren informeren.

Niet nagekomen afspraken worden door mij in rekening gebracht.